Albërie Hadërgjonaj godet sërish, tani nga moskujdesi zbulon identitetin e muskulozit me të cilin po kalonte momentet e zjarrta…

Albërie Hadërgjonaj e bën dhomën si të ishte në New York (Foto) Albërie Hadërgjonaj është një nga ato këngëtaret që nuk ‘njeh’ moshë. Ajo përveç që bën një jetë tejet luksoze, bën një kujdes jashtëzakonisht të madh edhe për paraqitjet dhe dukjen e saj. Këtë më së miri e tregojnë edhe ndërhyrjet e shumta kirurgjike që ka bërë, shkruan Indeksonline. Megjithatë pavarësisht kësaj ajo që ra në sy ishte krahu i një mashkulli muskuloz të cilin Albëria ose nuk e ka vërejtur ose e ka bërë kastile. Për ta zbuluar identitetin dhe detajet tjera hapeni linkun blu.

Post Author: inf