Boom shkarkimesh në qeverinë Rama – Vjen letra me emrat nga Gjermania !

Shkarkohet drejtori i Hipotekës Berat, pas ankesave të qytetarëve . Turi i llogaridhënies së ministrave përpara qytetarëve ka sjellë edhe reagimin e parë. Menjëherë pasi është kthyer nga Berati ku ka zhvilluar dy takime në komunat Otllak dhe Velabisht, Ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj ka shkarkuar nga detyra drejtorin e ZVRPP të këtij rrethi, Robert Poçi, mëson newsbomb.al. Gjatë takimeve në njësitë administrative të Beratit, banorët kanë shprehur shumë pakënaqësi për punën e Hipotekës dhe madje kanë bërë akuza të drejtpërdrejta për drejtuesin e saj. Burime të brendshme nga ekzekutivi bëjn të ditur se lista e emrave tashmë ka arritur në duart e Ramës madje ajo letër buron nga Gjermania dhe BE-ja. Klikoni mbi foton poshtë dhe automatikisht ju shfaqen emrat që do shkarkohen së shpejti.

Post Author: inf