Do seks me lek – Kam dhe motrën të mirë për treshe, djalit i ikën mendja nga mesazhi në Insta

Disa ditë më parë në Tiranë u arrestua një tutore dhe disa vajza të reja, të cilat ushtronin prostitucion online e më konkretisht punonin në një chatline. Kohët e fundit është rritur ndjeshëm rasti kur vajza të ndryshme kontaktojnë meshkujt dhe u ofrojnë atyre trupin e tyre kundrejt shumave të caktuara. Një gjë e tillë i ndodhi një djali, i cili u kontaktua nga një vajzë. Ajo i thotë se për të fjetur një natë me të duhet të paguajë 50 euro ndërsa për një javë, 700 euro. Edhe më e habitshme është kërkesa e vajzës, nëse kundrejt shumës së paguar djali preferonte edhe persona të tjerë në marrëdhënien seksuale, e në këtë rast i sugjeroi të motrën. Klikoni mbi foto dhe shikoni detajet e jashtëzakonshme.

Post Author: inf