E jashtëzakonshme – Elektricisti hero, futet në lumë për të rikthyer energjinë elektrike në Valbonë

E jashtëzakonshme – Elektricisti hero, futet në lumë për të rikthyer energjinë elektrike në Valbonë. Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike publikon pamjet e një elektricisti që punon në lumë për të kthyer dritat në Valbonë. Pas probleme me rrëshkitjen e dheut qe rrëzoi shtyllën e fiderit Rragam, në fshatin Sopot, pranë Valbonës është rikthyer energjia. “Guximi dhe angazhimi i punonjësve te OSHEE bëri të mundur rikuperimin e shtyllës dhe sistemimin e fiderit, duke kthyer energjinë elektrike për banorët e 5 fshatrave të zonës!”- njofton OSHEE. Klikoni mbi foto dhe shikoni VIDEON ↓

 

Post Author: inf