Gdhendi gurrin gjigand për 10 vite me rradhë – kryevepra e tij sot kushton miljona dollarë !

Të gjithë kemi dëshirë të kemi një vend të veçantë që ta quajmë shtëpi, strehë për të bërë çdo lloj çmendurie që na vjen nëpër mend. Shumica e njerëzve kanë modelet e caktuara të shtëpive, ndërsa një pjesë e njerëzve zgjedhin të jenë unik në zgjedhjet e tyre, shkruan lajmi.net. Vendi ku përcaktoni të jetë shtëpia juaj ka rëndësi të madhe për shëndetin tuaj mendor dhe fizik. Puna dhe mundi i tij 10 vjeçar i morri edhe ofertat e para miljonëshe. Vërtet ao ka b#rë diçka të veçantë. Fotot dhe detajet rreth shtëpisë fantastike i gjeni në linkun poshtë.

Post Author: inf