Ka kryer marrëdhënie me 2000 meshkuj tenton të arrij 3000 para moshës 50 vjeçe dhe të mbaj rekordin absolut !

Një grua pretendon se ka fjetur me mbi 2000 burra që pas operacionit, ku ndryshoi gjininë e saj. Crystal Warren, 48-vjeçe, nga Brighton, thotë me shaka që është kthyer nga mashkull në grua për t’u ngrënë nga meshkujt. Ajo nuk ka plane për ta ndryshuar “regjimin” e saj dhe shpreson që të flejë me plot 3000 burra para se të jetë 50 vjeçe. Crystal thotë që është shumë e zënë duke u kënaqur pasi ka humbur shumë kohë në trupin e gabuar si mashkull. Modelja me kohë të pjesshme e pranon që shumica e meshkujve me të cilët ka shkuar nuk e dinë për të kaluarën e saj. “Kam fjetur me mijëra burra që nga ndërhyrja, duke përfshirë edhe 9 vetëm në një natë. Nuk më vjen turp, unë jam krenare. Pas gjithë atyre viteve që kam urryer trupin tim, tani po e shijoj dhe burrave u pëlqen trupi im.” “Më kanë akuzuar si prostitutë ose si ndonjë drejtuese bordelloje, por këto janë shumë larg të vërtetës. Unë thjesht pëlqej seksin,”- thotë ajo. Në moshën 20-vjeçare Crystal ka filluar të vishet si grua dhe ka pasur paragjykime të shumta rreth stilit të tij/saj. Të interesuarit mund të gjejnë informacionet shtesë në foton poshtë.

Post Author: inf