Rasheli e pamëshirshme – Bombat e saj kanë pushtuar mendjen e çdo mashkulli shqiptar… Dedikimi i naçuve është epik

Rashel Kolaneci është një nga vajzat më të lakmuara shqiptare nga meshkujt përsa i përket formave të saj. Vithet e mëdha dhe beli i hollë janë ato që e bëjnë atë të dallojë nga vajzat e tjera. Përpos faktit se është shumë provokuese në fotot që poston në profilin e saj në Instagram, padyshim që ngacmimet nga meshkujt kur kalon në rrugë janë të pafundme. Kjo vërtetohet më së miri me një postim, ku djemtë nga Saranda shprehin fiksim e tyre seksual për Rashelin. Ata i kanë dedikuar në një grafiti në mur një shprehje paksa të pisët, e dukshme nga të gjihë personat që kalojnë në atë rrugë. Kliko mbi foto dhe lexo mbishkrimin…

Post Author: inf