Tentoi të vriste veten – Aktori i Portokallisë rrëfen momentet e tmerrit !

Ai është një ndër aktorët më të rinj të talentuar, i cili së fundmi është bërë pjesë e trupit të “Portokalli”. Më shumë se 1.90 cm i gjatë, Alex Seitaj njihet për stilin e tij të veçantë të aktrimit. Si një djalë me botë të veçantë shpirtërore që analizon dhe filozofon gjithçka, ai ka vuajtur pasojat e depresionit, që tashmë e kujton thjesht si e shkuara e errët e jetës së tij. Në një intervistë për Panorama ai ka treguar se kur ishte adoleshent ka vuajtur nga bulizmi por kjo nuk e ka penguar për të vazhduar para. Madje Alexi u ka dhënë kurajo gjithë të rinjve që përjetojnë atë që ka përjetuar ai, duke shtuar se është mëkat që të heqësh dorë nga një ëndërr vetëm se të tjerët mendojnë se ti je i paaftë. Kliko mbi foto dhe lexoni detajet tjera të cilat aktori i shpalosi.

Post Author: inf