As breshëri nuk e largoi Lejlekun nga të vegjlit e saj !

Sikur se ne vendit tonë moti keq ka kapluar edhe tërë Europën, Kjo ngjarje e pazakont thuhet të jetë filmuar diku në Poloni. Pamjet janë vërtetë mahnitëse. Edhe përkundër reshjeve të mëdha të shiut dhe të breshrit Lejleku nuk largohet nga foleja e saj pasiqë aty kishte edhe të vegjlit e saj të cilët i kishte mbuluar me krahët e saj kështu duke e rrezikuar vetën në mbrjtje të fëmijëve të vet. Botanisti i famshëm gjerman që filmoi momentin tregon se përkushtimi i lejlekut është një mesazh për botën mbarë. Fotot dhe detajet e mrrekullueshme i keni në lidhjen blu.

Post Author: inf