Djali e ngacmoi në rrugë por i ndodhi ajo që më pak e priste… Herën tjetër mendohu mirë para se ta provokosh !

Ngacmime të djemve ndaj vajzave në rrugë janë të zakonshme. Por jo të gjitha vajzat reagojnë ndaj tyre. Por videoja që do të shikoni më poshtë do të ju bëjë që të mendoheni dy herë para se të ngacmoni një vajzë. Djali e pësoi keq pasi vajza nuk ia fali dhe direkt iu kthye me disa godtije. Kjo nuk kishte ndodhur më parë dhe për këtë arsye bëri edhe boom në media. Pasi e shtriu në tokë ajo apeloi tek të gjith vajzat që të jenë të guximshme dhe mos lejojnë shkeljen e personalitetit të tyrë nga rrugaçët. Kliko mbi foto dhe shiko pamjet…

Post Author: inf