Fruti që djeg kaloritë më shpejt se stërvitja – E keni gjithandej në fshat !

Manaferrat përmbajnë lëndë ushqyese, të quajtur polifenolë, të cilat mendohet të nxisin djegien e yndyrës gjatë stërvitjes duke rritur rrjedhjen e gjakut, sipas studiuesve. Autori i studimit Dr. Sam Shepherd, nga Universiteti John Moores i Liverpool, tha: Shtatë ditë nuk është një kohë shumë e gjatë për të parë ndryshime të tilla të mëdha.” Ai deklaroi: Çdo gjë mbi 20% është zakonisht ajo që ne presim të shohim me 3-4 javë të stërvitjes së rregullt”. Kjo ndjek kërkimin e mëparshëm që gjeti shtojcën e njëjtë ku shton djegien e yndyrës me rreth 21% tek meshkujt aktivë. Hapeni foton dhe automatikisht ju shfaqen detajet.

Post Author: inf