Lloji më i rrallë i pulave në Botë janë të zeza si në pjesën e jashtme ashtu edhe në atë të brendshme – çmimi i tyre do ju lë me gojë hapur !

Lloji i pulave Ayam Cemani dallohet sepse ato janë të zeza si në pjesën e jashtme ashtu edhe në atë të brendshme. Puplat e tyre janë të zeza, sqepat, kthetrat, madje edhe mishi, eshtrat dhe të gjitha organet e brendshme janë të tilla. I vetmi element jo i zi i këtyre shpendëve është gjaku, i cili ka ngjyrë të kuqe, siç është tek të gjithë kafshët, shpendët dhe njerëzit. Vetëm një pulë ‘Ayam Cemani’ arrin çmimin deri në 2 500 dollarë, por ja dhe arsyeja pse kushton, klikonii me posht reklamenn dhe ju hapet video.

Post Author: inf