Skandaloze – Ja lavatriçja e parave të pista të Ramës ?! Blerësit e vërtetë të “Hotel Plazza” nuk janë kinezët

Pas lajmit të politiko.al se hoteli “Plazza Tirana” është shitur për 110 milion euro tek një kompani kineze, kanë filluar të dalin informacione rreth pronarëve të rinjë të objektit që ndodhet në zemër të Tiranës. Departamenti i antikorrupsionit, aksesit ne sherbime dhe transparences në Partinë Demokratike dyshon se pas kompanive “Urban Garden”, “Urban Investment Group”, “KCK Conversation System Albania” dhe “OCK Albania” që dyshohet se janë blerësit e ndërtesës shumë-katëshe qëndron vëllai i kryeministrit, Olsi Rama dhe biznesmenët Gazmend Demi e Abdulah Tajari (Biku)”. “Hotel “Plaza” i shitet një kompanie kineze për 110 milion Euro! Kush qëndron prapa kompanisë kineze? A jemi ne rastin e pastrimit te parave te drogës nga familjaret e kryeministrit? Detajet dhe të vërtetën i gjeni në foton poshtë.

Post Author: inf