E mbajti për 10 vite në shpinë, kur vendosi ta operojë i kërkoi doktorit ta filmonte – Kujdess pamjet VIDEO

E mbajti për 10 vite në shpinë, kur vendosi ta operojë i kërkoi doktorit ta filmonte – Kujdess pamjet VIDEO

Një hapësirë e madhe ishte krijuar në vendin e aknes, ndërkaq kur mjeku filloi ta pastrojë atë, gruaja  veçse e kishte të mpirë shpinen që të mos ndjejë dhimbjet, shkruan lajmi.net

Kjo grua e mbajti atë gjene ne shpine për 10 vite duke menduar qe është thjesht një puçërr, deri sa ajo u infektua dhe u be shumë e madhe.

Klikoni ne hapësirën poshtë dhe shikoni videon, kujdes pamjet e renda :

VIDEO +18

Post Author: inf