E pazakontë – i ngeli prezervativi brenda, vajza rrëfen tmerrin që përjetoi !

Pas rastit ajo shkroi këtë tekst për tu sensibilizuar me vajzat tjera të cilave mund tu ndodh e njejta. Ja si duhet të veproni. Provoni Si fillim provoni ta nxirrni atë me në të gishtërinjve. Tregoni kujdes! E rëndësishme është të dini se përbërja e tij e bën prezervativin që të mos qarkullojë nëpër trup. Më e keqja do t’ju ngelet në vaginë deri sa kjo e fundit ta nxjerrë vetë jashtë. Provoni përsëri Nëse kontrolli me gishtërinj nuk bën punë, atëherë duhet të shkoni në tualet dhe të shtyni njësoj si kur po bëni urinën. Përpiquni të shtyni sa më fort në mënyrë që ndonjë cep i tiji të paktën, të dalë jashtë. Përsëri… Nuk është turp t’i kërkoni ndihmë partnerit. Ai mund ta ketë më të lehtë ta bëjë për ju kontrollin nëpërmjet gishtërinjve. Nëse as kjo nuk funksionon… Atëherë drejtohu për tek një specialist. Mos u shqetëso! Ti me siguri nuk je e vetmja vajzë së cilës i ka ndodhur diçka e tillë dhe specialisti në fjalë nuk ka për të zgurdulluar kurrsesi sytë me rastin tënd. Detajet dhe informacionet shtesë të ilustruara me foto i gjeni në hapsirën blu.

Post Author: inf