E tepron gjyqtari i kushtetueses – Vilën e ndërtova me lekët që më hodhën në dasëm… Kanë guximin edhe të tallen

Dosja e anëtarit të Gjykatës Kushtetues,e Fatmir Hoxha ka dalë ditën e sotme para Komisionit të Parvarur të Kualifikimit. Ai nuk ishte i pranishëm, por avokati i tij ka çuditur jo pak me arsyetimet për pasurinë e tij. Avokati i Hoxhës është shprehur se shtëpinë e ka bërë me lekë borxh si dhe me lekët që atij ia kanë hedhur në dasmë, kur është martuar. Mësohet se anëtari i Gjykatës Kushtetuese, ka vënë në dispozicion videot e dasmës, pro kjo provë nuk është marrë parasysh nga trupa gjykuese i Vetting-ut. “Pretendohet nga KPK për një shumë që nuk justifikohet, por Hoxha ka kërkuar të administrohet kaseta e dasmës, bëhet fjalë për një shumë normale lënë nga të afërmit e tij. Shuma është plotësisht e justifikueshme, zoti Hoxha nga 2011 është emëruar anëtar i Kushtetueses dhe është transferuar nga Shkodra, ka shitur banesën me orendi dhe shuma i përket orendive, dhe vetë shtëpisë”- tha ai. Hapeni linkun blu dhe automatikisht ju shfaqen detajet.

Post Author: inf