Gjoksi gjigand po më shkatërron shpinën, flet mamaja më e zjarrtë në botë…

Të gjitha femrat duan që gjoksi i tyre të jetë tërheqës dhe shpesh u drejtohen kirurgëve plastikë, për të zmadhuar gjoksin. Por një 47-vjeçare amerikane, Allegra Cole, e cila jeton në Newport Beach të Kalifornisë, i ka kaluar të gjitha pritshmëritë e mundshme. Cole, ka shkuar përtej imagjinatës së çdo femre në lidhje me gjoksin. Allegra nuk mjaftohej vetëm të kishte një gjoks të madh, por ajo shpenzoi plot 57 mijë paund për patur gjoksin më të madh në botë. 47-vjeçarja u rrit në një familje me tradita kishtare dhe punoi si mësuese pianoje deri në moshën 30-vjeçare, periudhë në të cilën ajo filloi seancat e para të operacioneve plastike. Dëshira e saj për të operuar gjoksin erdhi pasi ajo u bë nënë dhe teksa ushqente fëmijën e saj me qumësht gjiri, gjoksi i saj nuk ishte më në formë. Klikoni mbi foto dhe automatikisht ju hapen fotot.

Post Author: inf