Klaudia Pepa e pamëshirshme djeg Instagramin – Video e saj duke bërë akrobacione në krevat ka pushtuar mediat !

Ditë më parë, Klaudia Pepa e publikoi një video, ku bënte akrobacione mbi krevat, ndërsa ky xhirim është shpërndarë në masë të madhe në rrjetet sociale. Me një veshje interesante, balerina e njohur tregoi aftësitë e saj, por edhe anën tërheqëse, për të cilën është e njohur. Dhe teksa rrotullohej mbi krevat nuk mungonte edhe joshja e bukuroshes. Shikoni  VIDEON ↓ ndërsa për të zbuluar se kush gjindet prapa kamerës hapeni foton poshtë.

 

Post Author: inf