Ky ësht mjeku shqiptar – Koleksionuesi që ka e orën James Bond !

Të paktën jo për ata persona që janë të apasionuar pas zhurmës karakteristike që ajo shkakton. Është Nordian Xhindi, anestezist pranë maternitetit “Koço Gliozheni”, i cili prej 11 vitesh koleksionin ora. “Qysh i vogël kam pas një dashuri dhe një pasion shumë të madh për mjetet mekanike që kishin të bënin me vektorialitetin mekanik”, thotë Nordian Xhindi. Kush ka qenë ora e parë që blerë për koleksion? “Një Swoch Ajreni me emblemën e madhe të filmit të James Bond, “Agjenti 007″”, tregon ai. Koleksioni i Xhindit ka mbledhur bashkë më shumë se 40 marka orash, por ajo që duhet theksuar është se pasuria e këtij koleksion qendron tek vjetërsia e orave të xhepit. Hapeni foton poshtë dhe automatikisht ju shfaqet koleksioni i mrrekullueshëm i orëve të tij !

Post Author: inf