Meshkujt Shqiptar nuk dinë të bëjn jan të paaftë në shtrat edhe përkundër fantazisë së shthurur që kanë !

Zhaklina është njëra prej atyre blogereve që të tjerët e cilësojnë si “vajza me bo*e”.Një mëndje ndryshe nga mentaliteti i vendit të saj.Prej disa muajsh ajo është bërë pjesë e një portali ku flet pa tabu në lidhje me mardhënjen seksuale midis një mashkulli e një femre.Në “Tabu”lexon nga të gjitha…Nuk është fjala për pozicione,por për problematika e shqetsime që të gjithë i kanë,një herë a një tjetër,në jetën seskuale,vetëm se nuk pranojnë të flasin. Djemt shqiptarët në përgjithësi janë të ngathët në shtrat edhe pse kanë një fantazi të shthurur seksuale. Videon dhe detajet i gjeni në hapsirën e kalter.

Post Author: inf