Nga emigrante në Miss Britania – Shqiptarja pushton mediat me bukurinë e saj !

Vajza me preardhje shqiptare, merr kurorën e të bukurës në Manchester. 21-vjeçarja Fatime Gashi, është shpallur si vajza më e bukur e Manchester-it në kompeticionin e bukurisë. Studente për mjekësi, 21-vjeçarja fitoi zemrat e gjyqtarëve në finalen e madhe me mesazhin e saj se “çdo herë që ndihmoni dikë, ju jeni hero”. Në moshën 2-vjeçare, së bashkë me familjen ajo emigroi drejt Anglisë për të shpëtuar nga sulmet serbe. Familja e saj e ndërtoi jetën në shtetin britanik, dhe sot vajza e madhe e familjes ka zënë titujt kryesorë të shtypit anglez. ”Manchester më ka dhënë kaq shumë. Kjo ende më duket si një ëndërr”,-është shprehur bukuroshja shqiptare në një intervistë. Fotot supper të zjarrta të bukuroshes i gjeni në hapsirën poshtë.

Post Author: inf