Vendi i çmendurive – Një palë targa shiten për 33 miljon dollarë, ku tjetër veçse në…

Vendi i çmendurive – Një palë targa shiten për 33 miljon dollarë, ku tjetër veçse në… Në një ankand në Duabi, targat e një veture janë shitur për hiç më pak se 33 milionë dollarë. Çmimi fillestar ishte 30 milionë, më pas ai u rrit në 33 milionë. Mirëpo, veçoria e këtyre tabelave është se në to shkruhet “D Dubai 5”, por që shkronjat “uba”, janë me ngjyrë të kuqe dhe që e bëjnë të veçanta këto targa, transmeton “Zeri.info”. Por një “çmenduri” e tillë ndodh vetëm në Dubai dhe askund tjetër. Për më shumë, shikojeni videon e mëposhtme.

Post Author: inf