Embëlsira që dridhi në temel marrëdhëniet Japoni-Izrael – Mësoni çfarë ndodhi !

“Çfarëdo të ketë menduar ai, nuk ishte aspak për të qeshur”, tha ai. Ndërkohë, një diplomati izraelit i vuri kapakun të gjithave duke thënë: Veprimi më prej budallai që kam parë ndonjëherë. Për japonezët nuk ka asgjë më të ulët se sa këpuca dhe krahasimi me të. Vetë liderët e Japonisë nuk hyjnë kurrë në shtëpitë e tyre me këpucë veshur. Madje ka shumë që nuk hyjnë me këpucë në zyra.Do ishte njëlloj sikur ne hebrenjve të na e servirnin ëmbëlsirën në një pjatë në formën e turirit të derrit”., – tha ai. Ja çfarë do të thotë që të mos njohesh diferencat kulturore të popujve të ndryshëm. Detajet dhe informacionet shtesë i gjeni në linkun poshtë.

Post Author: inf