Kjo është Bisha që ruan kufijtë – Nuk do ta besoni çfarë përparsi ka VIDEO

Kjo është Bisha që ruan kufijtë – Nuk do ta besoni çfarë përparsi ka VIDEO Prodhuesi i automjeteve ushtarake nga Izraeli, Plasan, ka prodhuar një automjet patrullimi kufitar apo për sulme të lehta, i quajtur Wildcat. Wildcat është një makinë e blinduar dhe ka hapësirë për një ekuipazh prej tre vetësh dhe ofron mbrojtje të blinduar B6+ , duke ofruar mbrojtje të sigurt nga cdo gjë deri në armët me fuqinë më të lartë. Wildcat mundësohet nga një motor i motocikletave 951-cc twin-turbo dhe peshon rreth 680 kilogramë. Hape foton dhe shiko VIDEON ↓

Post Author: inf