Voglushja bombardon Fevziun – çfarë shampo përdor ?! Nuk lfas pasi do i bëj reklamë…

Blendi Fevziu: Pse jam tullac? Alketa Vejsiu: Këtu e kanë hallin të tërë, e paskan merak të madh. Blendi Fevziu: Po mirë, më lejohet që pyetjen që më bën ti mua, unë t’ia bëj Alketës? Alketa pse jam tullac unë? Alketa Vejsiu: Mendoj që ngaqë ndjek shumë modën, të është dukur se je më ‘trendy’ pa flokë, se të gjithë janë me flokë, ti je pa flokë dhe është më interesante. Por, Paula, më e vogla prej fëmijëve, kishte përgatitur një tjetër pyetje shumë të veçantë për Blendi Fevziun, prapë në lidhje me flokët. Kliko mbi foto dhe shiko VIDEON ↓ HUAZUAR NGA TV-KLAN

Post Author: inf