Bill Clinton i zhgënjyer – Politikanët shqiptar e tradhtuan popullin e tyre !

Bill Clinton n# intervistën e fundit në lidhje me fatin e Ballkanit dhe perspektivën Evropiane ndalet dhe flet për shqiptarët, Shqipërinë dhe Kosovën. Pas intervenimit që bëra në Kosovë dhe Shqipëri kisha besim dhe shpresa se shqiptarët do gjejnë rrugën e unifikimit dhe do zhvillohen me dinjitet dhe kulturë ashtu siç kanë bërë historikisht. Mos më keqkuptoni nuk fajsoj popullin por të përzgjedhurit e popullit-politikanët. Ju do thoni po ata janë brum i atij populli dhe do justifikoheni me këtë. Më besoni shqiptarët i njoh nga afër, njoh kulturën, traditën dhe historinë e begatë që ato kanë. Nuk mundet populli më i vjetër në Evropë dhe botë të ngelet populli më i varfër dhe problematik në Ballkan. Shtrëngoni politikanët dhe ndërtoni shtetin tuaj, ju mundeni dhe ju do ja dilni. Këto ishin fjalët historike të Bill Clinton për ardhmërinë e shqiptarëve. Intervistën e plotë dhe detajet i gjeni në linkun poshtë. Falemnderit President.

Post Author: inf