E gjeti foshnjën e hedhur në ferra – Kalimtari bën gjestin që askush nuk e kishte menduar !

E gjeti foshnjën e hedhur në ferra – Kalimtari bën gjestin që askush nuk e kishte menduar ! Ndërsa një burre po kalonte nëpër rrugët e Gujarit, Indi, ai dëgjoi diçka që e bëri atë të ndalet.Një zë i çuditshëm, si një britmë, po vinte nga disa shkurre afër. Kurioz dhe i shqetësuar, ai shkoi për të gjetur se çfarë ishte. Shtrirë në tokë në mes të shkurreve ishte një vajzë e vogël. E mori nëkrah dhe e dërgoi tek 5 fëmijët e tij. Kjo është motra juaj e vogël dhe ju do kujdeseni për të ashtu siç kujdeseni për njëri-tjetrin, ndani edhe copën e bukës me të pasi ajo është dhuratë që Zoti e zbriti për t’më provuar mua dhe juve të dashurit e mi. Per ta lexuar postimin e plote dhe shikuar videon klikoni ne reklamen me poshte.

Post Author: inf