Enca dorzohet dhe e pranon – Po e bëra me modelin spanjol dhe nuk gabova, shqiptarët as që i afrohen atij…

Enca dorzohet dhe e pranon – Po e bëra me të dhe nuk gabova, shqiptarët as që i afrohen atij… Enca Haxhiu bëhet e para këngëtare Shqiptare që ka realizuar një klip krejtësisht të pazakontë për kohën e Shqiptarëve,ajo bën puthje e prekje të cilat vetëm në klipet e Rihanës mhnd ti shohësh.Ajo pranon se ka bërë seks me modelin nga Spanja për të cilin thot se është i jashtzakonshëm në shtrat dhe se dëshiron të gjej një Shqiptar të tillë. Detajet dhe intervistën bombë mund ta ndiqni në hapsirën poshtë.

Post Author: inf