Gjermania e Merkel tejkalon çdo parashikim – 5 miljon puntorë nga vendet tjera deri në vitin 2030…

Gjermania e Merkel tejkalon çdo parashikim – 5 miljon puntorë nga vendet tjera deri në vitin 2030…Deri në vitin 2030, Gjermania do të ketë nevojë për 5 milionë punëtorë të rinj nga vendet tjera. Kjo do t’i kushtojë ekonomisë së saj 525 miliardë euro. Ndër më të kërkuarit do të jenë punëtorët e kualifikuar, profesionistët mjekësorë dhe teknikë, si dhe hulumtuesit shkencorë. Ky konstatim del nga studimi i kompanisë këshillëdhënëse Korn/Ferry. Do t’i japim mundësinë secilit që ka aftësi dhe dëshirë për punë shprehen ekspertët e Merkel. Për aplikime online hapeni foton poshtë dhe ndiqni udhëzimet.

Post Author: inf