Gramos Ruçi i bën të flasin me veten holandezët dhe zyrtarët e BE-së, Drogën dhe Prostitucionin nuk i shpikëm ne por i gjetëm tek ju !

Gramos Ruçi i bën të flasin me veten holandezët dhe zyrtarët e BE-së, Drogën dhe Prostitucionin nuk i shpikëm ne por i gjetëm tek ju ! Kryeparlamentari Gramoz Ruçi ka mbajtur një bashkëbisedim me gazetarët, me rastin e “Ditës së Europës”. Në fjalën e tij, Ruçi është ndalur dhe te skepticizmi i Holandës, për çeljen e negociatave në muajin qershor, për Shqipërinë. Ai tha se një grup kriminelësh në Holandë nuk mund të cenojnë të ardhmen e Shqipërisë. “Nuk mund ta njollosin Shqipërinë një grusht kriminelësh në Holandë. Prostitucionin dhe drogën nuk e shpikën shqiptarët, por e gjetën në Europë. Kanabisi është një njollë e zezë për Shqipërinë, por fara a kanabisit dhe teknologjia vjen nga Holanda. Edhe tregu i shitjes së kanabisit është Holanda”, tha ai. Hapeni linkun poshtë dhe dëgjoni bombën e Ruçit.

Post Author: inf