Greqia nxjerr hartën e Marrëveshjes për Detin. Në jug humbim gjysmën e…

Greqia prej kohësh duket tejet e relaksuar për Marrëveshjen e gjerë që po arrin me Shqipërinë e gjunjëzuar krejtësisht. Së fundmi, mediat greke kanë publikuar hartën e Marrëveshjes së Detit, ku duket qartë që Shqipëria humb gjysmën e detit. Kjo hartë shpjegon përse këto kohë zoti Nikos Kotzias është aq shumë në humor dhe nuk lë batutë fyese pa lëshuar për fqinjët që e nisën me vrull nacionalist dhe përfunduan kokëulur dhe të dëgjueshëm ndaj Athinës, sa kanë habitur gjithëkënd. Klikoni mbi foto për detajet shtesë.

Post Author: inf