Llava dhe gazi toksik – Vërshojnë Havain, pamjet direkte të tmershme të publikuara nga NASA

Llava dhe gazi toksik – Vërshojnë Havain, pamjet direkte të tmershme të publikuara nga NASA. NASA ka publikuar foto të reja satelitore unike, që tregojnë aktivitetin e vullkanit Kilauea në Hauai, i cili ka shkatërruar mjaft shtëpi dhe ka lënë të pastrehë 1800 persona. Fotot janë marrë nga sateliti Terra, dhe me ngjyra ne fotone dytë tregohet rrjedha e vullkanit përgjatë East Rift Zone dhe llavën e gazin toksik të dioksidit të squfurit. Hapeni lidhjen poshtë dhe automatikisht ju shfaqen pamjet.

Post Author: inf