Momenti tronditës: Donte të bënte selfie, i riu bie nga shkëmbi…

Ky është momenti i tmerrshëm kur një i ri rrëshqet dhe bie 50 metra poshtë mbi buzën e një ujëvarë pasi u përpoq të bënte një selfie. Subrat Nag nga India humbi drejtpeshimin, dhe rrëshqiti nga shkëmbi Gali Gabdar duke rënë në fund të grykës së ujëvarës. Të qeshurat e mikut të tij që po e filmonte shndërrohen në britma, teksa sheh 24-vjeçari duke u rrëzuar nga shkëmbi i ujëvarës. Nag i ka shpëtuar më të keqes, por pësoi dëmtime të rënda. Pamjet e tmerrshme i gjeni në lidhjen poshtë – kujdess.

Post Author: inf