Oriola Marashi plastik dhe botox kokë e këmbë – Vipat e Bllokut e degjenerojnë me fotot nga e kaluara !

Oriola Marashi që nga daljet e publike njihet për njëra nga femrat me një trup bombastik, shkruan Kosovarja. Janë disa personazhe që po mos të bënin intervenime në pamjen e tyre, shtohet pyetja a do ishin këtu ku janë, dhe përgjigja vije automatikisht një jo e zbehtë. Themi jo nga fakti se ndryshimet që ato kanë bërë janë krejtësisht dikush tjetër nga ato që ishin në të vërtetë. E të tilla personazhe janë të shumta duke përfshirë vajzën në fjalë modelen Oriola Marashin, Aurela Hoxhën e shumë të tjera. Ndoshta për një publik të gjerë mund të krijojnë idenë se ato janë aq perfekte ashtu se si shfaqen në rrjetet sociale e gjetiu. Por gjurmët e jetës nuk mund t’i zhduk askush, e ato ne fakt tregojnë realitetin. Mosha mund të formësoi, por jo të tjetërson buzët, hundën , gjoksin, vithet, prandaj Oriola Marashi nuk është ajo vajza e perfeksionit nga lindja e nënës natyrë por nga përbërja artificiale. Fotot që po bëjn namin i gjeni në linkun blu – epo e vërteta del dikur.

Post Author: inf