Rruga Shëngjin-Velipoj tani ju dune 20 minuta më pak !

Projekti infrastrukturor Shëngjin – Velipojë është një investim strategjik mjaft i rëndësishëm i qeverisë së Shqipërisë me vlerë 3.8 miliardë lekë. Drejtori i Fondit të Shqiptar të Zhvillimit, Benet Beci, u shpreh sot në prezantimin e këtij projekti në Lezhë se rruga shkrurtohet për 14.8 kilometra. “Sot për të përshkuar rrugën nga Shëngjini në Velipojë, duhen kaluar 66 kilometra për 1 orë e 20 minuta dhe duhen kaluar 4 akse të ndryshme rrugore. Me investimin prej 3.8 miliardë lekësh, shkurtohet distancën në vetëm 14.8 kilometra dhe rruga mund të përshkohet për 19 minuta”, tha ai, transmeton atsh. Ai ka përshkruar edhe veçoritë e rrugës së re. Hapeni lidhjen dhe automatikisht ju shfaqen detajet.

Post Author: inf