Shqiptari ne Gjermani e beri për spital te fejuarën, sepse ajo e kërcënoi me prishjen e letrave !

Se jeta në mërgim është e vështirë,kjo nuk ka asnjë dyshim,por belaja që e ka gjetur këtë Shqiptar është e madhe pasi pritet të mer një dënim të madh. Ai rahu të fejuarën e tijë në Gjermani e bëri për spital,në këto momente ai po mbahet në paraburgim,ai e pranon se kishte reuhur të fejuarën pasi i bënte gjithmon presion,por nuk mund të duronte kur i tha t’ia heq pelenat djalit të motrës i cili ishte 10 muajsh. Nuk ishte problemi se më urdhëroi por më kërcënoi me prishje të dokumenteve dhe nuk mund të duroja më shumë. Detajet dhe informacionet shtesë i gjeni në foton poshtë.

Post Author: inf