Ushtarit iu vonua aeroplani – Ndoqi me face-time lindjen e vajzës ! Reagimi i tij ka pushtuar botën

Një ushtar amerikan ka vëzhguar gruan e tij përderisa po lindte vajzën e tyre përmes ‘Facetime’ pasi fluturimi i tij ishte vonuar.Brooks Lindsey, nga Misisipi, SHBA, po përpiqej të udhëtonte në shtëpi të shtunën pasi u njoftua se gruaja e tij s’kishte shkuar në punë.Megjithatë, kur fluturimi i tij u vonua papritur, ai u bllokua në aeroport dhe duhej të shikonte lindjen e vajzës së tij, Millie Fritz Anne Lindsey përmes Facetime, një aplikacion në iPhone për lidhje telefonike me kamerë. Një grua që po udhëtonte me ushtarin nga El Paso Teksas, kapi një imazh të tij derisa po shihte lindjen e vajzës.Ndarja e kësaj fotografie mori më shumë se 111 mijë shpërndarje. Videon e plotë e gjeni në foto.

Post Author: inf