Anglia shqiptarët po na pushtojnë – Tregun kryesorë të kokainës po e dirigjojnë bandat shqiptare !

Gangsterët shqiptarë që kontrollojnë tregun e kokainës së pastër kanë rritur praninë e tyre në Britani me rreth 60 përqind në tre vitet e fundit, duke ushqyer një rritje të krimit të dhunshëm. Dhuna e bandës është përhapur gjithnjë e më shumë në qytetet bregdetare dhe fshatrat rurale në përputhje me një rritje të mprehtë të kokainës të sjellë nga mafia shqiptare nëpërmjet lidhjeve me kartelet e Amerikës Latine, raporton The Times. Ritmi në të cilin banda shqiptare ka pohuar kontrollin e kontrabandës me shumicë të kokainës dhe shpërndarjen në Britani është paraqitur në shifra nga Agjencia Kombëtare e Krimit. Fotot, detajet dhe informacionet shtesë i gjeni në lidhjen e kalter.

Post Author: inf