Avioni i pasagjerëve bën ngritje spektakolare në mënyrë vërtikale – Tmerrohen pasagjerët

Avioni i pasagjerëve bën ngritje spektakolare në mënyrë vërtikale – Tmerrohen pasagjerët. Nëse keni menduar se një ngritje drejt qiellit vertikale mund ta bëjnë vetëm avionët luftarakë dhe raketat, duhet të mendoni përsëri. Kjo për faktin se së paku në bazë të asaj që shihet në këto pamje, këtë mund ta bëjnë edhe avionët e udhëtarëve. Bëhet fjalë për pamje të cilat tregojnë një avionë të një linje tregtare që kryen një ngritje pothuajse vertikale, që ngrihet lart gati vertikalisht, brenda një çasti të largimit nga toka, filmuar në Berlin.Klikoni mbi foto dhe shikoni pamjet spektakolare.

Post Author: inf