E kritikoi se ishte veshur mjaft provokative, studentja zhvishet komplet !

Një studente e Universitetit të Kornellit e prezantoi tezën e saj me mbathje, pasi profesoresha e kritikoi për xhinset e shkurtra që kishte veshur.Letitia Chai i hoqi rrobat përpara të gjithëve si shenjë proteste ndaj profesoreshës Rebekah Maggor, e cila në provën e prezantimit një javë më parë i kishte thënë: “Seriozisht do e prezantosh me këto xhinse? Janë shumë të shkurtra. Meshkujt nuk do e kenë mendjen te prezantimi, por te trupi yt”. Për këtë arsye, ajo u zhvesh gjatë prezantimit, duke lënë me gojë hapur të pranishmit. Klikoni mbi foto dhe automatikisht ju shfaqen pamjet e zjarrta.

Post Author: inf