I ngeci vegla në çelësin e punës, doktorët rrëfejnë tmerin gjatë punës për t’ia nxjerr !

Një burrë nga Kina ka qenë protagonist i një prej ngjarjeve më të dhimbshme për burrat, njëkohësisht dhe qesharake. 37-vjeçari, pasi kishte futur penisin e tij në një celës 14 -ësh, mbase për të matur përmasat e tij, i kishte ngecur aty për 17 orë. Gjendja e burrit ishte përkeqësuar shumë, pasi u dërgua në spital në Provincën Zhejiang të Kinës. Penisi i tij i ngecur në çelës ishte ënjtur dhe kishte marrë ngjyrë të errët. Doktorët dhe zjarrfikësit, që dështuan ta ndihmonin burrin, e thirrën një dentist për të ndihmuar në heqjen e çelësit duke përdorur një turielë dentale. Sipas chinanews.com, burrit i ngeci në veglën e metalit dhe u dërgua në spitalin Taizhou. Klikoni mbi lidhjen poshtë dhe shikoni pamjet !

Post Author: inf