Kjo është arsyeja pse ai buzëqeshi para se ta varrnin në litar !

y është Hamza Bendelladj, nga Algjeria. Në programues dhe inxhinier në teknologjinë e informacionit i cili zotëronte 5 gjuhë të huaja.Me aftësitë që kishte mund të jetonte një jetë luksi por zgjodi të bëjë diçka tjetër. Ai hakoi (me kompjuter) 217 banka dhe bëri 400 milion dollarë. Të gjitha paratë i dhuroi në Afrikë dhe Palestinë.Për këtë ai u dënua me varje në litar.Videon mund ta shikoni duke shtypur poshte rekklam, mos e humbisni…

Post Author: inf