Kjo është loja romantike me të cilën po argëtohen japonezet ! Rekord shkarkimesh, nuk kemi nevojë për djem…

Ayumi Saito u nda nga i dashuri i saj në moshën 22-vjeçare dhe gjeti një mënyrë të lehtë për të marrë veten nga boshllëku që ai i la. Vajza nga Tokio shkarkoi një lojë romance në telefonin e saj dhe u bë një nga miliona gra në Japoni që transformoi intimitetin e jetës reale në një fantazi. Që prej momentit kur loja doli në “treg”, ajo dhe mijëra vajza të tjera u mahnitën pas saj duke e fokusuar më shumë tek intimiteti online. Në një shoqëri ku 44.2 për qind e vajzave, pothuajse gjysma në një mijë në moshat 18-34 janë të virgjëra, kjo industri me sa duket është shndërruar në një mani për intimitet në Japoni. Hapeni foton dhe shikoni për cilën lojë bëhet fjalë.

Post Author: inf