Motra e Afërdita Dreshaj ofendon sërish – Djemt Shqiptar injorantë të pakulturë, nuk din të bëjn për vete një femër !

Afërdita Dreshaj është një prej vajzave më të bukura shqiptare, dhe shpesh ka zënë faqet e para të mediave rozë. Por tashmë është motra e saj më e vogel Jehona, ajo e cila po magjeps ndjekësit e saj në Instagram. Dy motrat bukuroshe jetojnë prej kohësh në Amerikë, ku edhe vazhdojnë karrierën e tyre. Jehona nuk është fare e panjohur për publikun pasi ajo është shfaqur më parë në disa klipe muzikore. Motra e Afërdita Dreshaj ofendon sërish – Djemt Shqiptar injorantë të pakulturë, nuk din të bëjn për vete një femër, ishte kjo goditja e rradhës drejtuar çunave. Reagimin e plotë dhe foton provokuese krahas basketbollistit e gjeni në linkun poshtë.

Post Author: inf