Noizy i bën surprizën e jetës – Fansi nuk dinte si të reagonte pas surprizës për ditëlindje !

Noizy i bën surprizën e jetës – Fansi nuk dinte si të reagonte pas surprizës për ditëlindje ! Noizy është një nga këngëtarët e paktë në Shqipëri që përpiqet të jetë gjithë kohës pranë fansave dhe t’i bëjë ata të lumtur. Përpos faktit që reperi është mjaft aktiv përsa i përket çështjeve vullnetare, ai gjithashtu nuk ngurron t’i thotë “po” kërkesa për të surprizuar fansat e tij. Ai nuk u besonte syve të tij se heroi i tij ishte prezent aty. Shikoni fotot në linkun poshtë.

Post Author: inf