Pitoni katër metra i gjatë ia gëlltit dhinë për së gjalli, reagimi i fermerit do ju shokojë !

Ky është momenti rrëqethës kur një gjysh nga Florida qëllon për vdekje me revole gjarprin e gjatë plot katër metra, pasi i kishte mbytur njërën nga dhitë e tij. Scott Dame 63-vjeç, ka hapur zjarr ndaj një pitoni të cilin e kishte gjetur nipi i tij rreth 300 metra larg shtëpisë dhe fermës, i cili ishte mbështjell rreth dhisë së tyre. Plumbi i parë që e shkrepi Dame duket se nuk pati edhe aq efekt në pitonin gjigant i cili kishte mbështjellë trupin në dhinë, por pas disa plumbave tjerë ajo mbeti në vend e larë në gjak. Kliko mbi foto dhe shiko VIDEON ↓

 

Post Author: inf