Sa të poshtër – Këto janë 10 premtimet që meshkuj i bëjn por nuk i respektojnë kurrë !

Kur jemi në një marrëdhënie, në fillim të gjithë bëjmë premtime, por e dimë se një pjesë të mirë të tyre nuk kemi ndër mend t’i mbajmë. Është normale. Truri ynë është shtuar nga endorfina dhe të gjitha gjërat janë gjunjëzuar kur biem në dashuri. Por është e rëndësishme t’i keni gjithmonë në vëmendje premtimet, kur raporti nis të konsolidohet. Sidoqoftë, disa njerëz i marrin premtimet seriozisht dhe pastaj shqetësohen kur dikush nuk e mban fjalën. Cilat janë ato 10 premtime ↓ Nuk do të shikoj kurrë vajza të tjera, Nuk të mbaj sekrete, Nuk do të kem më shoqe, Nuk jam xheloz, Premtoj se do të ndryshoj, Do të të dua gjithmonë, Nuk do ta shoh programin tonë të preferuar pa ty, Nuk do të të gjykoj asnjëherë. Kliko mbi foto për më tepr detaje.

Post Author: inf