Sërbi Stefan Toshiç me fjalë të mëdha për Eugent Bushpepën, por i sugjeroi që herën tjetër të këndoj në gjuhën shqipe !

Sërbi Stefan Toshiç me fjalë të mëdha për Eugent Bushpepën, por i sugjeroi që herën tjetër të këndoj në gjuhën shqipe ! Pas një performance të shkëlqyer mbrëmjen e djeshme, Eugent Bushpepa u kualifikua në finalen e Eurovizion. Kënga “Mall”, të cilën Bushpepa e këndoi në shqip u prit mjaft mirë nga publiku. Një mbështetje të veçantë Gentit i ka dhënë edhe përfaqësuesi i Serbisë në Eurovizion, këngëtari Stefan Stosiç. Ky i fundit pasi i dha votën Bushpepës për në finale i ka lënë edhe një koment pikant. Kliko mbi foto dhe lexo komentin e përfaqësuesit sërb.

Post Author: inf