Vjen lajmi i madh nga ambasada Amerikane – Llotaria amerikane do i nxjer rezultatet !

Vjen lajmi i madh nga ambasada Amerikane – Llotaria amerikane do i nxjer rezultatet ! Ambasada Amerikane ne Tirane ka njoftuar se kur dalin pergjigjet e Lotarise Amerikane, me fituesit e saj. Ja cfare shkruan ne nje postim ne FB: Të martën, duke filluar nga ora 18:00, mos harroni të kontrolloni nëse jeni një nga të përzgjedhurit e Vizës së Lotarisë! Hapeni foton poshtë dhe shikoni si duhet vepruar për ta kuptuar nëse jeni fitues ose jo.

Post Author: inf