Vlonjati e ka seriozisht Dhuroj për 30 vite vilën time – kush dëshiron le të vij !

Të gjithë e dimë se sa vështirë është bërë në ditët e sotme të blejmë shtëpi. Sipas gjasave, brezi i të lindurve pas viteve ’90-të nuk do ta kenë kurrë mundësinë për të blerë një shtëpi, por do të jetojnë në apartamente me qira. Por edhe qiratë po shtrenjtohen nga dita në ditë. Ideale do të ishte që dikush të na falte një shtëpi, apo të mund të siguronim një shtëpi me pak lekë. Paksa e vështirë, por jo e pamundur. Kjo, pasi një qytetar nga Vlora, do të japë në ruajtje vilën e tij në fshatin Tragjas. Siç mund ta shikoni nga fotot, bëhet fjalë për një shtëpi mjaft luksoze, të rehatshme dhe në një zonë të këndshme në qytetin bregdetar. Kliko mbi foto dhe merre kontaktin.

Post Author: inf